Linkkejä

Vaasan yhdistys

PERHETALO MYÖTÄTUULEN TOIMINTA

 

TOIMINTAMME ON TAUOLLA!

TIEDOTAMME, KUN JATKAMME VIIKOITTAISTA OHJELMAA.

 

 

 

 

Maanantaina

Puistotreffit

 

Keskiviikkona vauvakahvila klo 10-12

Vauvakahvila on kohtaamispaikka alle yksivuotiaille vanhempineen. Tarjolla lounas 4€/aikuinen. Maksu käteisellä.

 

Torstaina Touhukerho klo 10-12

Urheilukeskus, Ruutikellarintie 6

Touhukerhossa (entinen perhejumppa) liikutaan ja leikitään. Touhukerhossa on välillä ohjattua toimintaa, useimmiten vapaata touhuamista liikuntavälineiden innoittamana. Ovet ovat lukossa, jos saavut paikalle klo 10 jälkeen, voit soittaa numeroon 0408450406. Lapsille kannattaa ottaa tossut ja vesipullo mukaan.

 

Perjantaina perhekahvila klo 10-12

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhempineen, isovanhempineen tai vaikka kummin kanssa. Perhekahvilassa lapset saavat leikkiä ja aikuisilla on mahdollisuus rupatella kahvikupin äärellä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Tarjolla on myös lounas, ensi viikolla broilerkiusausta. Aikuisille 3€ ja lapsille 1,50€. Jäsenetuna lapset syövät maksutta aikuisen ruokaillessa. Maksu käteisellä.

 

Nuorisotoiminta: Yhdistys kouluttaa vaasalaisilla kouluilla toimivat tukioppilaat sekä hankkimalla toiminnan järjestämiseen tarvittavaa aineistoa.Oppilaiden arjessa ollaan mukana osallistumalla mopokurssien järjestämiseen sekä koulujen alkamisen yhteydessä koulurauhan julistamiseen.

Kampanjat: Olemme mukana tuomassa jouluiloa vaasalaisille lapsille Hyvä Joulumieli-kampanjan lahjakorteilla.