Jäsenyys ja jäsenedut

MLL Vaasan yhdistyksen jäsenyys kannattaa

MLL Vaasan yhdistyksen jäsenenä saat paikallisia etuja eri liikkeistä, MLL:n valtakunnalliset edut sekä Lapsemme-lehden neljä kertaa vuodessa. Lapsemme-lehti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton laadukas jäsenlehti. Lehti lähestyy asioita lapsen ja perheen kannalta. Lapsemme-lehti on tietolähde ja virikkeiden antaja.

Osallistumisen muotoja on monia: voit kannattaa järjestön toimintaa rivijäsenenä tai osallistua halutessasi aktiivisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävään vapaaehtoistoimintaan.

Panoksesi vapaaehtoistyöhön voi olla toiminnan suunnittelua ja toteuttamista, tempauksien ja tapahtumien organisointia, talkooapua jne. Päätät itse kuinka aktiivisesti haluat osallistua.

Vaasan yhdistyksen jäsenmaksu on 25€ / henkilö / vuosi.

Jos haluat, voit myös tukea yhdistystämme tekemällä lahjoituksen suoraan yhdistykselle. Jos haluat tehdä lahjoituksen, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan. Yhteystiedot

-10% käteisalennus normaalihintaisista tuotteista aikuisjäsenen kortilla.

-10% kaikista normaalihintaisista tuotteista aikuisjäsenen kortilla.

-10% alennus normaalihintaisista koruista ja kelloista aikuisjäsenen kortilla. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja etuihin.

-10% alennus tarvikkeista aikuisjäsenen kortilla.

-10% alennus normaalihintaisista tuotteista ja valokuvauksesta aikuisjäsenen kortilla.

-10% alennus leluista (ei vaatteista) aikuisjäsenen kortilla.

Vernada myöntää 10% alennuksen Vernadan verkkokauppaostoksista (www.vernada-puoti.fi). Koodi on MLLVAASA. Etu on voimassa 28.5.2018-31.12.2019.
Pizzabistro Marco Polo tarjoaa jäsenille normaalikokoisen pizzan pienen pizzan hinnalla. (Ei koske Wolt-tilauksia)
Jäsenlle -10% alennus laskun loppusummasta. Koskee normaalihintaisia tuotteita (lounas ja ala carte). Alennus ei koske alkoholijuomia eikä Wolt-tilauksia.
Jäsenille -10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista paitsi naamiaisasuista.
Jäsenkorttia näyttämällä (varatessa koodi:MLL Vaasa) alennusta Find Out-pakopelihuoneista. 2-4 hlön huoneet hintaan 80€, 4-6hlön huoneet hintaan 100€

Optikkoliike Synsam Optiset

antaa 10 % alennuksen silmälasiostoksista, ei siis piilolaseista.

Valtakunnalliset jäsenalennukset tuotteista

HUOM! Alennukset saa vain jäsenkorttia näyttämällä!

Kannattaa siis liittyä heti yhdistyksemme jäseneksi!

Otamme mielellämme myös yhteisöjäseniä mukaan toimintaamme tukemaan. Jäsenmaksu sovitaan tällöin erikseen.

Katso myös valtakunnalliset alennukset linkistä http://www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/ .